0
100
go back
Top

Machinehuis geeft vorm

Machinehuis geeft vorm aan zorg, werk- en leefomgevingen door het leveren van een totaalontwerp waarbij alle elementen van een interieur op elkaar zijn afgestemd: ruimte, indeling, vorm, licht en materiaal. Sfeer en functionaliteit zijn hierbij voor ons leidend. Onze specialiteit ligt bij interieurarchitectuur in de zorg.

Wij beschikken over een netwerk van vakmensen en begeleiden je graag bij de uitvoering van een ontwerp, zoals een mogelijke verbouwing, meubelontwerp of verandering van kleur.

 

Werkwijze:

We inventariseren eerst de bestaande situatie en op basis van bestaande tekeningen of na inmeten van de ruimten door Machinehuis, maken we een tekening op schaal.

In een gesprek over jullie wensen stellen we een programma van eisen samen. Met deze gegevens en rekening houdend met budget maken we een schetsontwerp.
We bespreken de ontwerpen aan de hand van beelden, plattegrond, aanzicht(en) of een perspectief zodat het plan goed duidelijk is.

Na overleg en gezamenlijke bevindingen gaan we het aanscherpen totdat het perfect is. In het voorlopig ontwerp stellen we de kleuren, materialen en detaillering verder vast. De plattegronden en aanzichten worden verder uitgewerkt. Er is nu ruimte om te finetunen en om de laatste punten op de i te zetten.

In het definitieve ontwerp worden alle details gemaakt. De juiste indeling met gegevens van de verlichting en materiaal worden verder in kaart gebracht. In deze fase kunnen de offertes bij derden worden aangevraagd en kan de definitieve planning gemaakt worden.